Behandlingar

JUST TIP IT

Frisör / Eskilstuna

BEHANDLINGAR

 

KLIPPNING - 560 kr

 

I klippning ingår tvättning i vår massageschamponering, vi lyssnar på dina önskemål och kommer med förslag! Du ska få det resultat du vill ha!

FÄRGNING - fr. 1050kr

 

Vi utför alla sorts färgning som bottenfärg, slingor, ombre, balayage och mycket mera! Tänk på att priset är ett från pris så det beror helt på hur mycket produkt som går åt samt hur lång tid det tar.

TVÄTT & STYLING - fr. 450kr


Här tvättar vi ditt hår i vår massageschamponering, sedan stylar vi till det så som du önskar!

PERMANENT - fr. 1680kr


Här erbjuder vi dig en vanlig klassisk permanent till rakpermanent. Klippning ingår inte!

OLAPLEX - fr. 360kr


Du kan välja på att lägga till Olaplex i din färg eller på att göra en fristående behanling för att stärka håret ännu mer!

LÖSHÅR - fr. 3950kr


Vi använder oss utav Hairtalk Tape Extension där fästena är smala och diskreta. Boka din tid för konsultation så kan vi prata mer om vilken metod samt prisförslag till dig.

UPPSÄTTNING - fr. 1050kr

 

Vill du bara ha en uppsättning inför något firande eller till något större som bruduppsättning så finns vi här för att hjälpa dig! Du kan även lägga till så att vi hjälper dig med sminket!

INPACKNING - 180kr


Varför inte lägga till en inpackning vid klippning eller färgning? Du kan välja mellan Redkens Chemistry inpackning som sitter i cirka 16 tvättar eller Schwarzkopf BC Fibre Clinix som sitter i cirka 60 dagar.

Ej avbokad tid innom 24h debiteras 100%

JUST TIP IT

Frisör / Eskilstuna


076-881 22 52


Nygatan 13, 632 20 Eskilstuna


info@justtipit.com